Modeli rekuperatora koji se montiraju kao cijev u zidu

Artemis Air nudi dva modela: Eco v.2 i Eco v.1

Oba se jednostavno instaliraju, spajati se mogu na običnu utičnicu ili kabelom u zidu, imaju raznolike mogućnosti rada, mogućnost spajanja na WiFi i pametnu kuću, te mogućnost rada u paru ili grupama.

Eco v.1 dolazi s G3 filterom uz opciju F7 filtera za pročišćavanje većine PM2,5 čestica.

Eco v.2 dolazi serijski s F7 filterom i senzorom CO2 te automatskim uključivanjem dovoda svježeg zraka u slučaju visoke koncentracije CO2. Osim toga ima mogućnost 'slobodnog hlađenja' i neke druge napredne opcije.

  • Više o modelu v.2 pogledajte ovdje
  • Više o modelu v.1 pogledajte ovdje

Eco v.1 – cijevni

329,00 
Rekuperator Eco v.1 posjeduje ima ugrađene predfiltere kojim filtrira grube čestice prašine i nečistoće te sprječava ulazak insekata. F7 filter za Eco v.1 može se kupiti ovdje. Eco v.1 rekuperatorom može se upravljati putem daljinskog upravljača i mobilne aplikacije. Ovaj rekuperator zraka prikladan je za samostalnu instalaciju ili instalaciju u paru.

Eco v.2 – cijevni

419,00 
Ovaj rekuperator zraka sa F7 filterom prikladan je za samostalnu instalaciju te instalaciju u paru ili grupi. Upravlja se tipkama na uređaju, daljinskim upravljačem ili aplikacijom, koja postaje dio pametne kuće. Filtrira većinu mikročestica, ima CO2 senzor i automatsko upravljanje s obzirom na koncentraciju CO2.